Τα Νέα μας

04/10/2019 Workshop Persuasive Communicator

"Communication is… the one skill to rule them all"!

Στις 14 Νοεμβρίου η Persona GLOBAL® Greece σε συνεργασία με την Hellenic American Union σας καλούν να συμμετάσχετε στο workshop Persuasive Communicator®.

Περισσότερα

Θέλετε να χτίζετε σταθερές, μακροχρόνιες, αμοιβαίως επωφελείς επιχειρηματικές σχέσεις εμπιστοσύνης;

Θέλετε να μπορείτε να ασκείτε μεγαλύτερη επιρροή και να επικοινωνείτε πιο αποτελεσματικά;

Εάν ναι, μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή στο ακόλουθο link!

/www.hau.gr/?i=business-it-training.el.business-english-list&itemCode=persuasive-communicator#block-item-info

Τόπος διεξαγωγής: Ελληνοαμερικανική Ένωση, Μασσαλίας 22, 10680 Αθήνα.

 

06/07/2018 Επιστημονική Εσπερίδα "Ενέργεια και Χωρικός Σχεδιασμός"

Το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Ελλάδας του Συλλόγου Ελλήνων Μηχανικών Πολεοδομίας, Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΣΕΜΠΧΠΑ) διοργάνωσε υπό την αιγίδα του ΤΕΕ-Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας την Πέμπτη 5 Ιουλίου την Επιστημονική Εσπερίδα με τίτλο "Ενέργεια και Χωρικός Σχεδιασμός", στη Λάρισα.

Περισσότερα

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ιδιωτικοί μηχανικοί, υπάλληλοι του Πολεοδομικού Σχεδιασμού του Δήμου Λάρισας και του Τυρνάβου και η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωροταξικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν  η προσέγγιση και τα αποτελέσματα του INTENSSS-PA και οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες σχετικά με τις αδυναμίες του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου και τις διαδικασίες που ακολουθούνται σε σχέση με την ενσωμάτωση της ενέργειας στον χωροταξικό σχεδιασμό.

Η εκδήλωση είχε ως στόχο την ανάδειξη της αξίας του ολοκληρωμένου ενεργειακού χωρικού σχεδιασμού και την υιοθέτησή του σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο.

Μάθετε περισσότερα για το περιεχόμενο της εκδήλωσης ακολουθώντας στο σύνδεσμο: http://www.intenssspa.eu/greek/event/  

23/05/2018 Η ΕKE στις σύγχρονες επιχειρήσεις

Σε τί αναφέρεται η έννοια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) και ποια είναι η συμβολή της στην επίδοση των επιχειρήσεων. Ποιοι είναι οι stakeholders μιας επιχείρησης, πως μπορούν να επηρεάσουν τις στρατηγικές της αποφάσεις και τί θέλει έκαστος από αυτούς;

Περισσότερα

Απάντηση σε αυτά και πολλά ακόμα ερωτήματα για την ΕΚΕ δίνουν η κ. Κάθη Χριστίδου (αντιπρόεδρος Δ.Σ. του ΣΕΣΜΑ, αντιπρόεδρος & διευθύνουσα σύμβουλος της ΒΡΜ Α.Ε.) και ο  κ. Μαυρογιάννης (αν. συντονιστής συμβουλευτικής επιτροπής του ΣΕΣΜΑ, πρόεδρος Δ.Σ. & διευθύνων σύμβουλος της ΑΝΕΛΙΞΙΣ Σύμβουλοι Ανάπτυξης Α.Ε.) σε άρθρο τους που δημοσιεύτηκε σήμερα στην εφημερίδα Ναυτεμπορική. 

Eνδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το ρόλο της ΕΚΕ στις σύγχρονες επιχειρήσεις; Διαβάσετε το σχετικό άρθρο

 

Περισσότερα
14/05/2018 "Ενεργειακά Σχέδια & Κατευθύνσεις για Βιώσιμο Μέλλον"

Το σεμινάριο "Ενεργειακά Σχέδια & Κατευθύνσεις για Βιώσιμο Μέλλον", το οποίο συνδιοργανώνεται από το INTENSSS-PA, θα αποτελέσει μέρος του συνεδρίου EUSEW 2018 και θα περιλαμβάνει παρουσίαση του έργου και των μελετών περίπτωσης στις περιφέρειες της  Καρδίτσας και της Καστίλλης και Λεόν.

Περισσότερα

Στόχος του σεμιναρίου είναι η βελτίωση της δυνατότητας των προδρόμων του τομέα της αειφόρου ενέργειας και των μεταφορών να καθοδηγήσουν τις ευρωπαϊκές κοινότητες στην ενεργειακή μετάβαση.

Το συνέδριο “Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Βιώσιμης Ενέργειας (EUSEW)” θα διεξαχθεί 4-8 Ιουνίου του 2018, στις Βρυξέλλες και αφορά μια σειρά δραστηριοτήτων, συνολικής διάρκειας ενός μήνα, οι οποίες στοχεύουν στη δόμηση ενός ασφαλούς ενεργειακού μέλλοντος για την Ευρώπη.

Μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου και να μάθετε περισσότερα για το σεμινάριο ακολουθώντας το σύνδεσμο: https://eusew.eu/energy-plans-and-roadmaps-sustainable-future

23/04/2018 Συνάντηση παρουσίασης των αποτελεσμάτων του INTENSSS-PA

Το Σάββατο 21 Απριλίου 2018, διοργανώθηκε στο Βόλο, στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, της Πολυτεχνικής Σχολής, εκδήλωση για την παρουσίαση και διάχυση των αποτελεσμάτων του Προγράμματος INTENSSS- PA στα μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Μηχανικών, Πολεοδομίας, Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΣΕΜΠΧΠΑ).

Η εκδήλωση περιελάμβανε την παρουσίαση όλων των βασικών στοιχείων του Προγράμματος και εισηγητές της ήταν τα μέλη της Ομάδας Έργου και εκπρόσωποι του ΣΕΜΠΧΠΑ στο Πρόγραμμα, κα Νατάσα Τασοπούλου, κος Νίκος Κουτσομάρκος και κα Αιμιλία Αλεξανδροπούλου.

Περισσότερα

Μετά την παρουσίαση ακολούθησαν ερωτήσεις και διάλογος με το κοινό γύρω από τις δυνατότητες εφαρμογής του εργαλείου του RLL στον χωρικό σχεδιασμό, τις παραμέτρους σχετικές με την ενέργεια που λαμβάνουν μέχρι στιγμής υπόψη τους οι μελετητές Χωρικών Σχεδίων και τον τρόπο ενσωμάτωσης του ολοκληρωμένου βιώσιμου ενεργειακού σχεδιασμού στον χωρικό και αναπτυξιακό σχεδιασμό.

Ορισμένα από τα συμπεράσματα που προέκυψαν από την εκδήλωση ήταν τα εξής: 

 • Ανάγκη για την θεσμική διασφάλιση του χωρικού χαρακτήρα των ad-hoc ενεργειακών σχεδίων
 • Θεσμοθέτηση ενός μηχανισμού συντονισμού και παρακολούθησης των πολιτικών ενεργειακής απόδοσης σε διάφορα επίπεδα.
 • Θεσμοθέτηση δεσμών και συνδέσεων μεταξύ του χωροταξικού/πολεοδομικού σχεδιασμού και του ενεργειακού σχεδιασμού της χώρας.

Μάθετε περισσότερα για το περιεχόμενο της εκδήλωσης ακολουθώντας στο σύνδεσμο: http://www.intenssspa.eu/greek/event/  

 

20/04/2018 Εκπαιδευτική ενότητα για τις πρακτικές & προσεγγίσεις αξιοποίησης της βιομάζας

Την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018,  διοργανώθηκε στην Καρδίτσα η εκπαιδευτική ενότητα “Πρακτικές & Προσεγγίσεις Αξιοποίησης της Βιομάζας».

Περισσότερα

Κατά τη διάρκεια της ενότητας παρουσιάστηκε η λειτουργία του Ηλεκτρονικού Μητρώου Αποβλήτου και συζητήθηκε η υποχρεωτική εγγραφή  των φορέων που διαχειρίζονται βιομάζα σε αυτό.

Επιπλέον,παρουσιάστηκαν πρακτικές που εφαρμόζονται για τη διαχείριση της αστικής κλαδονομής και συζητήθηκαν προσεγγίσεις για την καλύτερη οργάνωση της εφοδιαστικής αλυσίδας της συγκεκριμένης πηγής βιομάζας. 

Μάθετε περισσότερα για το περιεχόμενο της εκπαιδευτικής ενότητας στο παρακάτω link: http://www.intenssspa.eu/greek/event/  

29/01/2018 Εκπαιδευτική ενότητα για τον ενεργειακό-χωρικό σχεδιασμό

Το διήμερο 26-27 Ιανουαρίου 2018,  διοργανώθηκε εκπαιδευτική ενότητα στο πλαίσιο του έργου INTENSSS-PA. Αντικείμενα της εκπαίδευσης ήταν ο ολοκληρωμένος ενεργειακός-χωρικός σχεδιασμός και η ενεργειακή αξιοποίηση της βιομάζας στην  περιφέριεα Καρδίτσας.

Περισσότερα

Στη διάρκεια της πρώτης ημέρας παρουσιάστηκαν εισηγήσεις για ζητήματα ενεργειακού-χωρικού σχεδιασμού, ενώ κατά τη δεύτερη ημέρα αναλύθηκε εκτενώς το ζήτημα της ενεργειακής αξιοποίησης της βιομάζας στην περιφέρεια της Καρδίτσας.

Μάθετε περισσότερα για το περιεχόμενο της εκπαιδευτικής ενότητας στο παρακάτω link: http://www.intenssspa.eu/greek/event/  

03/07/2017 Το έργο INTENSSS-PA στο 3ο Παγκόσμιο Συνέδριο “Changing Cities”

Από τις 26 έως τις 30 Ιουνίου 2017 διοργανώθηκε στη Σύρο το 3ο Παγκόσμιο Συνέδριο “Changing Cities”. Την ειδική ενότητα "Ολοκληρωμένος Χωροταξικός Σχεδιασμός Αειφόρου Ενέργειας" συντόνισε ο Σύλλογος Ελλήνων Μηχανικών Πολεοδομίας, Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΣΕΜΠΧΠΑ) και το έργο INTENSSS-PA.

Περισσότερα

Το συνέδριο αποσκοπούσε στο να αποτελέσει ένα διεθνές φόρουμ ανταλλαγής ιδεών για την αλλαγή των πόλεων και σε αυτό παρουσιάστηκαν επτά επιστημονικά άρθρα που αφορούσαν όλες τις σημαντικές πτυχές του θέματος της ενότητας.

Μάθετε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα του INTENSSS-PA: 

http://www.intenssspa.eu/news/3rd-international-conference-changing-cities

26/06/2017 Δράση 4.2.2: Νέα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

Στις 23 Ιουνίου του 2017 δημοσιεύθηκε η Δράση 4.2.2: «Μεταποίηση, εμπορία ή και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων με τελικό προϊόν εκτός του Παραρτήματος Ι της Συνθήκης για τη Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (μη γεωργικό προϊόν).

Περισσότερα

Στο πλαίσιο της Δράσης είναι, υπό προϋποθέσεις, επιλέξιμες προς στήριξη δραστηριότητες ίδρυσης και εκσυγχρονισμού, με ή χωρίς μετεγκατάσταση, μονάδας όπως και δραστηριότητες συγχώνευσης μονάδων.

Το ποσοστό ενίσχυσης μπορεί να φτάσει μέχρι και το 50% .

Μπορείτε να δείτε τα βασικά σημεία της δράσης εδώ.

H BPM μπορεί να σας υποστηρίξει στην υποβολή και υλοποίηση των επενδυτικών σας σχεδίων. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

 

02/05/2017 Δράση 4.2.1: Νέα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

Στις 28 Απριλίου του 2017 δημοσιεύθηκε η Δράση 4.2.1: «Μεταποίηση, εμπορία ή και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων με τελικό προϊόν εντός του Παραρτήματος Ι της ΣΛΕ (γεωργικό προϊόν)»...

Περισσότερα

Στο πλαίσιο της Δράσης είναι υπό προϋποθέσεις επιλέξιμες προς στήριξη δραστηριότητες ίδρυσης και εκσυγχρονισμού μονάδας, με ή χωρίς μετεγκατάσταση, όπως και δραστηριότητες συγχώνευσης μονάδων.

Το ποσοστό ενίσχυσης μπορεί να φτάσει μέχρι και το 75% (και υπό προϋποθέσεις το 90%), ανάλογα με την περιοχή της επένδυσης.

Μπορείτε να δείτε τα βασικά σημεία της Δράσης εδώ.

H BPM μπορεί να σας υποστηρίξει στην υποβολή και υλοποίηση των επενδυτικών σας σχεδίων. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

24/03/2017 Βάση Δεδομένων του INTENSSS-PA: Μια χρήσιμη βάση γνώσεων για την ενσωμάτωση της βιώσιμης ενέργειας στον χωροταξικό σχεδιασμό

Η διαδικτυακή βάση δεδομένων του INTENSSS-PA παρέχει, με δομημένο τρόπο, τις υπάρχουσες γνώσεις σχετικά με την ενσωμάτωση της βιώσιμης ενέργειας στο χωροταξικό σχεδιασμό και το φυσικό και κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον. Αυτές οι γνώσεις έχουν προέλθει από συστηματική έρευνα που υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου INTENSSS-PA, καθώς και από τα αποτελέσματά του.

Περισσότερα

Η βάση δεδομένων περιλαμβάνει πολυάριθμες μελέτες περιπτώσεων, αλλά και τεχνικά κείμενα (π.χ. μεθοδολογίες, εργαλεία, παρουσιάσεις κ.λπ.), τα οποία σχετίζονται με τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό βιώσιμης ενέργειας. Η βάση δεδομένων συνεχώς ενημερώνεται με τα ευρήματα του INTENSSS-PA και άλλο συναφές υλικό που εντοπίζεται και χρησιμοποιείται κατά την εξέλιξη του έργου.

Μάθετε περισσότερα και εξερευνήστε τη Βάση Δεδομένων του INTENSSS-PA ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: 
http://intensss.bpm.com.gr/

03/01/2017 H BPM είναι συντονιστής του Ευρωπαϊκού Έργου (Η2020) INTENSSS-PA

Το INTENSSS-PA είναι ένα ευρωπαϊκό έργο (Η2020) που υποστηρίζει Δημόσιους φορείς να ενσωματώσουν τον ενεργειακό σχεδιασμό στο χωροταξικό σχεδιασμό των περιφερειών, λαμβάνοντας υπόψη παραμέτρους, περιορισμούς και ανάγκες του κοινωνικό-οικονομικού τοπίου.

Περισσότερα

Για την επίτευξη των στόχων του, το INTENSSS-PA θα παρέχει τη δυνατότητα απόκτησης τεχνογνωσίας και ανάπτυξης δεξιοτήτων στο ανθρώπινο δυναμικό ιδιωτικών και δημόσιων φορέων, οι οποίοι σχετίζονται με τον ενεργειακό και περιφερειακό σχεδιασμό, εφαρμόζοντας το εννοιολογικό μοντέλο των Ζωντανών Εργαστηρίων.Ειδικότερα, το Έργο αναπτύσσει ένα δίκτυο επτά Περιφερειακών Ζωντανών Εργαστηρίων, ένα σε κάθε μία από τις επτά Περιφέρειες που συμμετέχουν στο Έργο. 

Για να μάθετε περισσότερα για το Έργο, τους σκοπούς του και τα αποτελέσματά του επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του:  http://www.intenssspa.eu/

21/10/2016 Νέος Αναπτυξιακός Νόμος 4399/2016

Στις 19/10/2016 δημοσιεύθηκαν οι προκηρύξεις των τεσσάρων (4) παρακάτω καθεστώτων ενίσχυσης του Νόμου...

Περισσότερα
 • Ενισχύσεις Μηχανολογικού Εξοπλισμού (υποβολή προτάσεων έως 28/4/2017)
 • Γενική Επιχειρηματικότητα (υποβολή προτάσεων έως 23/01/2017)
 • Νέες Ανεξάρτητες ΜΜΕ (υποβολή προτάσεων έως 23/01/2017)
 • Επενδύσεις Μείζονος Μεγέθους (υποβολή προτάσεων έως 28/4/2017)

Το ποσοστό ενίσχυσης μπορεί να φτάσει μέχρι και το 55%, με βάση την αναμενόμενη αναθεώρηση του Χάρτη Περιφερειακών Ενισχύσεων, ανάλογα με την περιοχή της επένδυσης και το μέγεθος της επιχείρησης.

Μπορείτε να δείτε τα βασικά σημεία του Νόμου εδώ.

H BPM μπορεί να σας υποστηρίξει στην υποβολή και υλοποίηση των επενδυτικών σας σχεδίων. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

18/05/2016 Sales Representative (Code position: SR1-16)

On behalf of our client, CHEP HELLAS, Multinational company in the supply chain, leader in the global market with strong presence in Greece, we are looking for

Sales Representative
(Code position: SR1-16)

Workplace: Athens, Greece

Περισσότερα

 Α. Main Responsibilities:

 • Market research and analysis for acquisition of new customers all over Greece in the field of fast moving consumer goods (FMCG)
 • Supply chain analysis
 • Identification of major opportunities and development of sales plan to achieve targets in areas of responsibility
 • Expand customer base of the company
 • Conducting sales in Business to Business (B2B) environment.

 B. Knowledge, Skill and Abilities Requirements:

 • University Degree
 • Experience of at least 2 years in sales in B2B services, supply chain or fast moving consumer goods (FMCG) sectors in a matrix structure
 • Experience in services’ sales to large organizations with complex decision making processes
 • Excellent written and oral communication skills in Greek and English with the ability to interact effectively
 • Excellent computer literacy and familiarity with CRM and/or ERP systems
 • Analytical and synthetic skills, ability to focus on detail, organizational skills, teamwork performance, customer orientation in a multinational environment and reporting and presentation skills
 • Excellent communication and negotiation skills
 • Dynamic personality with professional development perspective and ambition
 • Car driving license.

 C. The company offers:

 • Full-time occupation
 • Monthly salary, plus bonus based on results
 • Education / Training (in Greece and abroad)
 • Additional benefits
 • Perspective of professional advancement.

Send us your CV here

24/07/2015 Sales Representative (Code position: SR1-15)

On behalf of our client, Multinational company in the supply chain, leader in the global market with strong presence in Greece, we are looking for

Sales Representative
(Code position: SR1-15)

Workplace: Athens, Greece

Περισσότερα

 Α. Main Responsibilities:

 • Market research and analysis for acquisition of new customers all over Greece in the field of fast moving consumer goods (FMCG)
 • Supply chain analysis
 • Identification of major opportunities and development of sales plan to achieve targets in areas of responsibility
 • Expand customer base of the company
 • Conducting sales in Business to Business (B2B) environment.

 

B. Knowledge, Skill and Abilities Requirements:

 • University Degree
 • Experience of at least 5 years in sales in B2B services, supply chain or fast moving consumer goods (FMCG) sectors in a matrix structure
 • Experience in supply chain or project related in selling services to large organizations with complex decision making processes
 • Excellent written and oral communication skills in Greek and English with the ability to interact effectively
 • Excellent computer literacy and familiarity with CRM and/or ERP systems
 • Analytical and synthetic skills, ability to focus on detail, organizational skills, teamwork performance, customer orientation in a multinational environment and reporting and presentation skills
 • Excellent communication and negotiation skills
 • Dynamic personality with professional development perspective and ambition
 • Car driving license.

 

C. The company offers:

 • Full-time occupation
 • Monthly salary, plus bonus based on results
 • Education / Training
 • Additional benefits
 • Perspective of professional advancement.

Send us your CV here

24/07/2015 Junior Account Executive (Code position: JAE1-15)

On behalf of our client, Multinational company in the supply chain, leader in the global market with strong presence in Greece, we are looking for

 Junior Account Executive 
(Code position: JAE1-15)

Workplace: Athens, Greece

Περισσότερα

Α. Main Responsibilities:

 • Schedule and deliver visits and calls within agreed frequencies and ensure regular follow up with staff and management at major retailers’ locations all over Greece
 • Account handling and reporting
 • Account database administration
 • Cooperation with other company departments to support retailers servicing
 • Participation in projects and other tasks delegated by the Team leader and / or Manager.

 

Β. Knowledge, Skill and Abilities Requirements:

 • University Degree
 • Experience of 1-2 years in account management in B2B services, supply chain or fast moving consumer goods (FMCG) sectors
 • Excellent written and oral communication skills in Greek and English with the ability to interact effectively
 • Excellent computer literacy and familiarity with CRM and/or ERP systems
 • Analytical and synthetic skills, ability to focus on detail, organizational skills, teamwork performance, customer orientation in a multinational environment and reporting and presentation skills
 • Excellent communication skills
 • Dynamic personality with professional development perspective and ambition
 • Car driving license.

 

C. The company offers:

 • Full-time occupation
 • Monthly salary, plus bonus based on results
 • Education / Training
 • Additional benefits
 • Perspective of professional advancement.

Send us your here.

15/12/2014 Προδημοσίευση των δύο (2) δράσεων του νέου προγράμματος του ΕΣΠΑ 2014-2020, με συνολική δημόσια χρηματοδότηση 100 εκατομμυρίων €, υποστηρίζοντας τις ΜΜΕ και τους ανέργους.

Προδημοσιεύτηκαν οι ακόλουθες δύο (2) δράσεις επιχειρηματικότητας της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020, με συνολικό προϋπολογισμό 100 εκατομμύρια €:

 • "Δυναμική δημιουργία επιχειρηματικών κεφαλαίων", για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ), με στόχο την αναβάθμιση της οργάνωσης των επιχειρήσεων και τη λειτουργία των ΜΜΕ
 • «Επιχειρηματικές ευκαιρίες», για τους ανέργους με στόχο τη δημιουργία νέων, βιώσιμων και καινοτόμων επιχειρήσεων και την προώθηση της απασχολησιμότητας

Οι δράσεις θα ξεκινήσουν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος για την Ανταγωνιστικότητα, την Επιχειρηματικότητα & την Καινοτομία.

Για περισσότερες πληροφορίες, μείνετε συντονισμένοι!

14/11/2014 Γενική Γραμματεία Έρευνας & Τεχνολογίας - Προδημοσίευση έξι δράσεων στήριξης του τομέα Ε&Τ με συνολική δημόσια χρηματοδότηση ύψους 123 εκατομμυρίων €.

Στο πλαίσιο της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020, η Γενική Γραμματεία Έρευνας & Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) προδημοσίευσε έξι (6) δράσεις στήριξης τπυ τομέα Ε&Τ με συνολική προγραμματισμένη δημόσια χρηματοδότηση ύψους 123 εκατομμυρίων €.

Στόχος των συγκεκριμένων ενεργειών είναι η υποστήριξη της έρευνας και της τεχνολογικής ανάπτυξης, η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, ιδίως σε τομείς με υψηλή προστιθέμενη αξία, αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα το φαινόμενο "διαρροής εγκεφάλων" και κινητοποιώντας τις επενδύσεις του ιδιωτικού τομέα προς τον τομέα της Έρευνας, της Τεχνολογικής Ανάπτυξης και της Καινοτομίας.

Για επιπλεόν πληροφορίες, μείνετε συντονισμένοι!

 

21/10/2014 Ανακοίνωση Νέων Θέσεων Εργασίας στη BPM!

Η BPM αναζητά δυναμικούς και δημιουργικούς junior analysts και senior consultants, που θα υποστηρίξουν την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας!

Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος της ομάδας μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας στείλετε το βιογραφικό σας!

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες ανοιχτές θέσεις εργασίας

21/10/2014 Η ΕΕ παρέχει χρηματοδότηση στις καινοτόμες ΜμΕ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση παρέχει υποστήριξη στις ευρωπαϊκές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ).

Η στήριξη αυτή είναι διαθέσιμη σε διάφορες μορφές όπως επιχορηγήσεις, δάνεια και, σε ορισμένες περιπτώσεις, εγγυήσεις. Παρέχεται είτε άμεσα, είτε μέσω προγραμμάτων, διαχειριζόμενων σε εθνικό ή περιφερειακό επίπεδο από φορείς και μέσα, όπως τα Διαρθρωτικά Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι ΜμΕ μπορούν, επίσης, να επωφεληθούν από μια σειρά μέτρων μη χρηματοδοτικής ενίσχυσης με τη μορφή προγραμμάτων και υπηρεσιών επιχειρηματικής στήριξης.

Χρηματοδοτικά εργαλεία της ΕΕ για τις ΜμΕ 2014 - 2020 ...

 

Περισσότερα

"Ορίζοντας 2020" – Υποστήριξη για την προώθηση της καινοτομίας

Το πρόγραμμα "Ορίζοντας 2020" της EE μέσω του ειδικού χρηματοδοτικού οργάνου - "SME Instrument" χρηματοδοτεί ΜμΕ να αναπτύξουν πρωτοποριακές καινοτομικές ιδέες για προϊόντα, υπηρεσίες ή διαδικασίες που είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό της παγκόσμιας αγοράς. 

 • Επιχορηγήσεις επιχειρηματικής καινοτομίας με στόχο την εκτίμηση της βιωσιμότητας: 50.000 € ανά σχέδιο (70% του συνολικού κόστους του έργου)
 • Επιχορηγήσεις επιχειρηματικής καινοτομίας με στόχο την ανάπτυξη της καινοτομίας και την προώθηση: 500.000 € - 2.500.000 € (70% του συνολικού κόστους του έργου κατά γενικό κανόνα)
 • Δωρεάν συμβουλευτική επιχειρηματικότητας (coaching)
 • Πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υποστήριξης της καινοτομίας και ευκολότερη πρόσβαση σε χρηματοδότηση υψηλού κινδύνου, προκειμένου να διευκολυνθεί η εμπορική εκμετάλλευση της καινοτομίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα  "Ορίζοντας 2020", επικοινωνήστε με την ομάδα μας.

 

"COSME"  Υποστήριξη για τη δημιουργία ευνοϊκού επιχειρηματικού περιβάλλοντος και ανταγωνιστικότητας

Το νέο πρόγραμμα είναι πρωτίστως ένα εργαλείο που θα βελτιώσει την πρόσβαση σε χρηματοδότηση για τις ΜμΕ, θα υποστηρίξει τη διεθνοποίησή τους και θα βελτιώσει την πρόσβασή τους στις αγορές. Το 60% του εκτιμώμενου προϋπολογισμού του προγράμματος COSME, ύψους € 2,3 δις, θα διατεθεί σε χρηματοδοτικά εργαλεία, παρέχοντας εγγυήσεις (έως 150.000 €) και κεφάλαια επιχειρηματικού κινδύνου, ενθαρρύνοντας τη ροή των πιστώσεων και των επενδύσεων στον τομέα των ΜμΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα COSME, επικοινωνήστε με την ομάδα μας.

21/10/2014 Έναρξη της νέας ιστοσελίδας Art & Craft Business!

Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της νέας ιστοσελίδας “Art & Craft Business”, ενός προγράμματος ειδικά σχεδιασμένου για τους καλλιτέχνες και χειροτέχνες που επιθυμούν να ξεκινήσουν και να αναπτύξουν τη δική τους δημιουργική επιχείρηση.

Το “Art & Craft Business” αποτελεί έναν από τους τρεις πυλώνες πρωτοβουλίας της BPM “NEW AGE OF WORK” ως απάντηση στις ραγδαίες αλλαγές του εργασιακού περιβάλλοντος και των έντονων κοινωνικών αναγκών για απασχολησιμότητα και παραγωγή εισοδήματος.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας “Art & Craft Business”!

21/10/2014 36ο Διεθνές Συνέδριο της Persona GLOBAL Inc.

Στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου, το 36ο Διεθνές Συνέδριο της Persona GLOBAL Inc. πραγματοποιήθηκε στην Κοπεγχάγη της Δανίας. Συνολικά 20 χώρες εκπροσωπήθηκαν, 12 σύνεδροι έλαβαν πιστοποιήσεις, καθώς και όλοι οι παρευρισκόμενοι έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι με τα νέα εργαστήρια, τις νέες τεχνολογίες, τις μοναδικές λύσεις που εφαρμόζονται στην εκπαίδευση, καθώς και με τα νέα προγράμματα κατάρτισης της Persona GLOBAL Inc.Direct Leadership, Storytelling for Leaders, Resilience, και FreeRunner Simulation Program!

21/10/2014 Έναρξη της νέας ιστοσελίδας μας!

Από τις 21 Οκτωβρίου 2014, η νέα ιστοσελίδα της BPM βρίσκεται online. Η ιστοσελίδα παρουσιάζει την εταιρία, τις υπηρεσίες που αυτή παρέχει, την εμπειρία της, καθώς και την ομάδα της από εξειδικευμένους συμβούλους. Μέσω της ιστοσελίδας μας, οι επισκέπτες μας θα βρουν πληροφορίες σχετικά με επίκαιρα ζητήματα του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, για προγράμματα και επενδυτικά κίνητρα όπως και για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν  τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Οι επισκέπτες μας θα μπορούν επίσης να ενημερώνονται για τα νέα και πρόοδο της εταιρείας μας.

Ωστόσο, η ιστοσελίδα μας δεν μπορεί να υποκαταστήσει τη φυσική μας αλληλεπίδραση. Για το λόγο αυτό, εάν η επίσκεψη στον ιστοχώρο μας αποτέλεσε μια θετική εμπειρία για εσάς, σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!