Η Εταιρεία μας

Η BPM είναι μια boutique εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων με έδρα την Αθήνα. Η BPM ιδρύθηκε το 1988 και από τότε προσφέρει με επιτυχία υπηρεσίες και λύσεις σε Ελληνικές και διεθνείς εταιρείες. 

Η ακεραιότητα, η δέσμευση, η αριστεία, τα αποτελέσματα και ο σεβασμός προς τους ανθρώπους είναι οι βασικές αξίες μας και χαρακτηρίζουν την επιχειρηματική μας συμπεριφορά. Υποστηρίζουμε την εταιρική βιωσιμότητα και στηρίζουμε σχετικές πρωτοβουλίες.

Παρέχουμε λύσεις στις ανάγκες των πελατών μας, οι οποίες σχετίζονται με τις επιχειρήσεις, τους ανθρώπους, τη χρηματοδότηση, την οργάνωση και την κοινωνία. Επιπλέον, μέσω της συνεργασίας μας με επιλεγμένους επιχειρηματικούς εταίρους όπως την Persona GLOBAL Inc. – Εκπαίδευση υψηλόβαθμων στελεχών, την Δικηγορική Εταιρεία Πιστιόλης Τριαντάφυλλος και Συνεργάτες – τις Φορολογικές και Λογιστικές Υπηρεσίες της UNITYFOUR και την Quora Consulting – Workplace Excellence, εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες μας και παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας. 

Οι διεθνείς και σύγχρονες μεθοδολογίες, η τεχνογνωσία, η πολύτιμη εμπειρία μέσω της επιτυχούς ολοκλήρωσης πολυάριθμων απαιτητικών έργων, η ουσιαστική συμβολή των άρτια καταρτισμένων μέλων της ομάδας μας και η δέσμευση στην επιχειρηματική ηθική συνθέτουν τη δική μας πρόταση αξίας προς τους πελάτες μας.

Η BPM διοικείται από τον Νικόλαο Σωκράτη Λαμπρούκο, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και την Κάθη Χριστίδου, Αντιπρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο.

Η BPM Α.Ε. είναι πιστοποιημένη με το πρότυπο ISO 9001:2008 και είναι μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ (ΣΕΣΜΑ) και του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR Hellas).